Change Language
Compass Group Nederland beloond met lidmaatschap FIRA Platform - Eurest Food

Keep up to date with
the latest news...

Nieuwsbericht

Compass Group Nederland beloond met lidmaatschap FIRA Platform

Eurest |  juli 2017

FIRA logo

Compass Group Nederland heeft een vermelding op het FIRA Platform, een certificering specifiek ontwikkeld om bedrijven in staat te stellen hun duurzaamheidsprestaties zichtbaar te maken voor afnemers.

Het FIRA Platform heeft op basis van een scorecard de prestaties van Compass Group Nederland op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) beoordeeld en het lidmaatschap toegekend voor minimaal een jaar. In totaal is er gekeken naar vijf verschillende categorieën: mensenrechten, arbeidsvoorwaarden, milieuvriendelijkheid, eerlijk ondernemen en gezonde voeding.

Jaques de Hulster, HR Directeur Benelux bij Compass Group: ‘MVO en HSEQ zijn niet meer weg te denken uit onze bedrijfsvoering. Dit lidmaatschap laat zien dat het niet alleen bij woorden blijft, maar we ons daadwerkelijk inspannen voor een duurzame en maatschappelijke werkwijze. We zijn dan ook erg trots met de toekenning. Na deze mooie stap gaan we onze strategie verder optimaliseren voor een nog duurzamer resultaat.’Terug naar het nieuwsoverzicht