Change Language
Compass verlengt vijf certificaten - Eurest Food

Keep up to date with
the latest news...

Nieuwsbericht

Compass verlengt vijf certificaten

Eurest |  november 2015

Service

Met trots mogen wij melden dat wij de volgende certificaten hebben kunnen verlengen: ISO 9001 (inclusief CERCAT), ISO 14001, OHSAS 18001, het OSB Keurmerk en ISO 4400-1: NEN 4400-1. De audits zijn uitgevoerd door Sensz, bureau Cicero en DEKRA.

Dat wij deze certificaten hebben verlengd toont aan dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebieden van kwaliteit, milieu, veiligheid en betrouwbaarheid. Compass Group mag daarnaast het certificaat voor de nationale norm ISO 4400-1: NEN 4400-1, dat eisen stelt aan o.a. de afdracht van sociale premies en medewerkers die gerechtigd zijn in Nederland te werken, aan dit lijstje toevoegen.

Slimme integratie van alle normen
‘Hercertificatie blijft altijd een spannend moment, zelfs voor een bedrijf dat staat voor kwaliteit,’ vindt directeur Jan Jacob van Donselaar. ‘Er wordt dag en nacht gewerkt aan het behouden van die kwaliteit. Vandaar dat we de audits heel soepel hebben doorlopen. We zijn natuurlijk heel blij dat alle vijf certificaten zijn verlengd. Slimme integratie van alle normen leidt tot een kwaliteitssysteem dat op vele fronten inzichten en handvatten biedt’.

Terug naar het nieuwsoverzicht