Change Language
Eurest introduceert gezondere hamburger van sterrenchef - Eurest Food

Blijf op de hoogte van
het laatste nieuws

Nieuwsbericht

Eurest introduceert gezondere hamburger van sterrenchef

Eurest |  december 2014

https://www.youtube.com/watch?v=TbqxhWBxVIY

Eurest introduceert de &Tomeato burger van sterrenchef Moshik Roth (&Samhoud Places**) in geselecteerde bedrijfsrestaurants. De &Tomeato werd geïntroduceerd met een Blind Eet Diner op de UvA/HVA.

Eurest heeft de &Tomeato burger van sterrenchef Moshik Roth (&Samhoud Places**) geïntroduceerd in geselecteerde bedrijfsrestaurants. Daarmee wil Eurest studenten een gezonder alternatief bieden voor de standaard vette hap. Door middel van een Blind Eet Diner op de UvA/HVA, waarbij ruim 100 single studenten een gratis geblinddoekt diner aangeboden kregen, werd de burger voor het eerst aangeboden op een Eurest locatie.

Honderd single studenten van de UvA en de HvA werden tijdens het Blind Eet Diner dubbel verrast. Naast een verrassende date bleek namelijk dat het eten heel anders was dan ze hadden verwacht: de burger van sterrenchef Moshik Roth is namelijk niet van vlees, maar van tomaten gemaakt. De &Tomeato is verkrijgbaar op de campuslocaties van Eurest. Eurest onderneemt vaker actie om studenten een gezonder, vleesloos alternatief aan te bieden.

Geblinddoekt gevoerd worden door een onbekende
De singles moesten elkaar tijdens het driegangendiner voeren, omdat één van de twee steeds geblinddoekt aan tafel zat. De &Tomeato die werd aangeboden viel in de smaak en slechts een enkeling had in de gaten dat de burger niet van vlees gemaakt was. Sterrenchef Moshik Roth heeft de &Tomeato burger ontwikkeld als gezonder alternatief voor de hamburger. Moshik: ‘Vaak gaan jongeren voor een snelle, vette hap. Maar gezond eten kan ook lekker zijn. De samenwerking met Eurest zorgt ervoor dat de &Tomeato breder beschikbaar wordt dan enkel in het sterrenrestaurant.’

Klik hier voor het filmpje.

Eurest introduceert de burger op 120 campuslocaties op hogescholen en universiteiten. Ook een aantal bedrijfsrestaurants van Eurest, zoals die van Shell en het UWV, gaan de &Tomeato verkopen. De &Tomeato gaat € 2,75 kosten.

Eurest heeft de &Tomeato burger van sterrenchef Moshik Roth (&Samhoud Places**) geïntroduceerd in geselecteerde bedrijfsrestaurants. Daarmee wil Eurest studenten een gezonder alternatief bieden voor de standaard vette hap. Door middel van een Blind Eet Diner op de UvA/HVA, waarbij ruim 100 single studenten een gratis geblinddoekt diner aangeboden kregen, werd de burger voor het eerst aangeboden op een Eurest locatie. Honderd single studenten van de UvA en de HvA werden tijdens het Blind Eet Diner dubbel verrast. Naast een verrassende date bleek namelijk dat het eten heel anders was dan ze hadden verwacht: de burger van sterrenchef Moshik Roth is namelijk niet van vlees, maar van tomaten gemaakt. De &Tomeato is verkrijgbaar op de campuslocaties van Eurest. Eurest onderneemt vaker actie om studenten een gezonder, vleesloos alternatief aan te bieden.

Terug naar het nieuwsoverzicht