Ons LT

Onze directie

Jan Jacob van Donselaar

Managing Director

Jan Jacob is sinds 2012 Managing Director van Compass Group. Vol enthousiasme geeft hij leiding aan het team van ruim 5.000 mensen. Hij heeft een grote passie voor mensen en dienstverlening. Service en kwaliteit staan bij Jan Jacob op nummer 1.

Peter Oskam

Operational Director

Is sinds mei 2011 in dienst bij Compass Group. Hij heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de hotellerie, catering, en facility management. Hij wil iedere dag het maximale bereiken, en krijgt energie dit met zijn team te bereiken. Bij Compass Group zijn alle randvoorwaarden ingevuld om zowel als individu, alsook als team het maximale te kunnen bereiken.

Jaques de Hulster

Human Resources Director

Jaques werkt voor Compass Group Nederland vanaf januari 1999, steeds binnen HR rollen. Vanaf 2011 in de rol van HR directeur. Voor Jaques is Eurest een pragmatische en hands-on organisatie die er op is gericht om elke dag weer een optimale service voor klanten en gasten te kunnen bieden. Daarbij kan de organisatie rekenen op de kennis, ervaring, inzet, creativiteit en betrokkenheid van alle mensen die bij ons werken. Hij is er op gericht om met vitale medewerkers een vitale organisatie te verzekeren.

Eric Maurits

Business Development Director

Eric werkt sinds 1999 voor Compass Group en is actief geweest in verschillende managementrollen waarbij hij afdelingen aanstuurde die zich bezig hielden met onder andere design & engineering, productontwikkeling en formule- en categorymanagement. Gedurende een aantal jaren heeft Eric voor de internationale moederorganisatie Compass Group PLC gewerkt waarbij hij landen binnen Europa en Zuid Amerika ondersteunde.
Eric vindt het geweldig om zijn uitgebreide ervaring binnen foodservice in te zetten bij het managen van complexe projecten en het ontwikkelen van nieuwe business oplossingen. Het creëren van een onderscheidende propositie binnen het zorgsegment is daar een goed voorbeeld van.

Reinier van Velden

Legal Director

Sinds 2008 werkzaam voor Compass Group als eindverantwoordelijke voor juridische zaken. Reinier is niet de jurist die alles door een juridische bril bekijkt. Integendeel. Hij bekijkt de dingen graag in breder organisatieperspectief om daardoor tot de beste oplossing voor de organisatie te komen. Hij wordt gedreven door het behalen van resultaten. Een gewonnen procedure of het afsluiten van een contract na moeizame onderhandelingen. Het wereldwijde Compass biedt tal van kansen om resultaat te boeken. Telkens weer.

Joris van de Rijt

Finance & IT Director

Joris is sinds begin 2015 in dienst bij Compass Group als directeur Finance en IT. Voor hem is Compass Group enerzijds een complexe organisatie, waarbij het van cruciaal belang is om alles goed in de gaten te houden en anderzijds het een omgeving is, met ongeveer 900 locaties, dat veel ruimte biedt om te ondernemen. Dit zorgt ervoor dat geen dag van Joris hetzelfde is en dat hij veel kansen ziet om samen met zijn team het resultaat verder te verbeteren.

Blijf op de hoogte

Volg ons op...