Gepassioneerde mensen

Onze mensen

VOEDING SPEELT NATUURLIJK EEN BELANGRIJKE ROL IN ONZE ORGANISATIE. MAAR VOOR DE BESTE SERVICE ZIJN WE VOLLEDIG AFHANKELIJK VAN ONZE MENSEN.

Wie ze ook zijn en waar ze ook werken: het zijn onze medewerkers die het allemaal mogelijk maken. Met een gepassioneerde inzet schotelen ze u elke dag opnieuw een unieke, smakelijke en gezonde maaltijd voor.

We hanteren een strenge selectieprocedure, waarin we zoeken naar warme, vriendelijke en informele persoonlijkheden met een oprechte en gepassioneerde zorg voor hun gasten. Uit onderzoek bleek dat dit precies de benadering is die opdrachtgevers van onze mensen verwachten. Daarom koesteren we deze eigenschappen en staan ze centraal in onze uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsprogramma's, van het introductieprogramma ‘Great Start’ tot de e-learning-modules en stages. Zo komen de talenten van onze medewerkers volledig tot ontplooiing en kunnen ze voortdurend doorgroeien binnen onze organisatie.

Gepassioneerde mensen

Uw cultuur bepaalt hoe wij werken

UW BEDRIJFSCULTUUR WORDT GEVORMD DOOR UW WAARDEN, VISIE, NORMEN, OVERTUIGINGEN EN GEWOONTEN. DAAR SLUITEN WE ONS GRAAG BIJ AAN.

Als specialisten in Hospitality begrijpen we dat uw organisatie uniek is en om specifieke persoonlijkheden vraagt. Daarom willen we het karakter van uw organisatie leren kennen, zodat onze mensen zich kunnen aanpassen aan uw cultuur. Tijdens de opleidingen leren we onze medewerkers welke eigenschappen kenmerkend zijn voor de cultuur van verschillende organisaties. Zo weten ze hoe ze zich moeten gedragen om perfect te functioneren in uw cultuur.

Uw cultuur is hoe wij werken

Waarom willen mensen bij ons werken?

In één woord: MOGELIJKHEDEN.

BIJ EUREST KRIJGEN MEDEWERKERS STEEDS WEER NIEUWE KANSEN, OP ELK NIVEAU. ZE KUNNEN BIJ ONS CARRIÈRE MAKEN, NIEUWE VAARDIGHEDEN LEREN EN ERVARINGEN OPDOEN BIJ ALLERLEI VERSCHILLENDE OPDRACHTGEVERS.

Werken bij Eurest blijft boeiend en uitdagend, omdat onze medewerkers dankzij een uitgebreid leer- en ervaringsprogramma kunnen doorgroeien, zelfs tot de bovenste laag van onze organisatie. Zo worden af en toe onze managementvacatures opgevuld door promotie van interne medewerkers.

De variatie in opdrachtgevers en functies zorgt voor afwisseling en biedt voortdurend nieuwe uitdagingen. Daardoor zijn onze medewerkers altijd gemotiveerd om de beste klantervaring te bieden. Dag in, dag uit.

People