Campus sfeerbeeld

Campus

Eigentijdse onderwijscatering voor uw hogeschool of universiteit

Studenten van nu zijn steeds kritischer over eten. Het restaurant van Campus heeft de juiste ingrediënten om hen te verrassen: een uitgebreide keuze aan heerlijke broodjes, verse soepen, maaltijdsalades, frisse smoothies, biologische producten, gezonde snacks en A-merken. Maar niet alleen studenten genieten van dit aanbod; het campusrestaurant is er ook voor uw medewerkers. Het restaurant is er om te eten, te studeren, te overleggen en elkaar te ontmoeten, op elk moment van de dag. Ook voor een take-away tussen de colleges door kunnen uw studenten en medewerkers natuurlijk in het restaurant terecht. Gastvrijheid en gemak gaan hand in hand.

Snelle en gastvrije service
De rijen zijn kort, de doorloopsnelheid optimaal. Want naast het verleidelijke aanbod zijn goede logistiek en een snelle kassa-afhandeling voorwaarden voor onderwijscatering. Alles is erop gericht om ontbijt, lunch, diner, koffie én het tussendoortje voor uw studenten en medewerkers zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Sfeer is beleving
Het oog wil ook wat. Zeker voor studenten is een mooi geheel belangrijk. Bij het ontwikkelen van de vernieuwende Campus-formule is hier rekening mee gehouden. Waar voelt de kritische student zich thuis en wat ziet uw medewerker als een prettige ambiance voor een overleg? Het antwoord is een modern interieur en een gastvrij ontvangst, waar verschillende mensen met diverse interesses, opleidingen en een drukbezette agenda even samen kunnen relaxen.