Header What we do

Klantcases

Klantcases

Onze klantcases zijn ons recept voor succes - we vertellen over ervaringen met onze opdrachtgevers, waarom het zo goed werkt en hoe we de juiste service bieden. Want lekker eten in combinatie met een goede service maakt een normale werkdag net even wat specialer.

 

"We houden elkaar scherp"

Op de acht kantoorlocaties van het Kadaster verzorgt Eurest Services een uitgebreid pakket aan facilitaire diensten. Kwaliteit, ontzorgen en blijven innoveren zijn daarbij de sleutelwoorden. ‘We bemoeien ons niet met de inhoud, maar we willen wel het beste voor onze medewerkers en gasten.’

Ontzorgen in het UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen is als een klein dorp. Met straten, winkels en natuurlijk ook een restaurant. Van een kopje koffie na een bezoek aan de specialist, tot even uit de ziekenhuiskamer om onder de mensen te komen. Een gemêleerd publiek dat van een eetgelegenheid, binnen de muren van het ziekenhuis, veel eist. Al bijna 25 jaar slaagt Eurest erin om de medewerkers, bezoekers en patiënten te bedienen.

Continu in gesprek met studenten van Hanzehogeschool Groningen

De student voeding & diëtiek eet bij voorkeur gezond en gevarieerd. De buitenlandse student op het conservatorium geeft de voorkeur aan een betaalbare, warme maaltijd. En de gemiddelde techniekstudent is toch wel erg gehecht aan zijn snack… Studenten vormen een uitdagende doelgroep. Hanzehogeschool Groningen en Eurest slagen erin deze steeds beter te bedienen.

"Wat de vraag ook is, het komt altijd goed"

Shell-medewerkers vormen een dynamische en kritische gemeenschap. Dus schotelt hun werkgever hen niet alleen de beste lunch voor, ze kunnen ook rekenen op professionele schoonmaak en een servicedesk die de planning van de vergaderruimtes voor zijn rekening neemt. En Eurest Services doet veel meer voor Shell.

 

Pamela Sedee van UWV kiest voor maatschappelijk betrokken en gezond

Bij de aanbesteding die UWV twee jaar geleden uitschreef, was het niet de prijs die de doorslag gaf. De organisatie keek bij het kiezen van een partner in catering, schoonmaak en groenvoorziening vooral of er sprake was van een DNA-match.

 

Forse groei zonder dat het een 'fabriek' is

Ga er maar aan staan: een restaurantconcept voor 10.000 hoogopgeleide specialisten op het gebied van High Tech Technologies op een terrein van amper één vierkante kilometer. Eurest deed het
en ontwikkelde voor de High Tech Campus in Eindhoven (HTCE) The Strip; acht totaal verschillende restaurants en een foodtruck in en rondom een 400 meter lang gebouw waar gasten elkaar ontmoeten, eten en drinken, vergaderen en genieten.